* * *
**  DIY All Tube Tape-Echo   **
* * *

Indicator Tube EM84
Indicator Tube EM84

Stereo ääni- ja poistopäitä on varmaan edullisemmin saatavilla, niiden raidat voi kytkeä tallennuksessa rinnakkain ja toistossa sarjaan. Oikean vaiheistuksen saamiseksi valmistajan datatidoista olisi suurta apua.Capstan and Pinch Roller
'Engine Room'
'Engine Room'
Front
TapeEcho Front

TapeEcho Schematic
tapeecho pcb top view
TapeEcho Pcb Soldering Side

Speed Adj. Motor Wheel

Simply Tubeamp. PSU
Simply Tubeamplifier Power Supply
Simply Tubeamp. PSU
Vetokoneiston tekemisessä vanhat videot tarjoaa sopivan moottori, vauhtipyörä ja akseli kokonaisuuden. Nopeudensäätö ei ole ihan kytkentäkaavion mukainen, koska käytän 6V DC-moottoria. Videoiden poistopää vidaan myös hyödyntää. Nauhaohjaimien raaka-aineet on myös videoiden purkuosia.
 Putkilaitteen verkko-osan voi tehdä kahdesta verkkomuuntajasta, toisiojännite 12V tai 6V tapauksen mukaan. Sisäänmenomuuntajaksi tässä riittää 40VA ja anodimuuntajaksi 5VA. Matalaimpedanssisia äänipäitä varten sisäänmenon ECC83 putken toisen puoliskon anodille tulee drivermuuntaja 22k / 8 ohmia (esim. Hammond).
1
1
2
2
3
3

4

          1.Mittoihinsa leikattuun piirilevyyn porataan reiät, pienimmällä reikäkoolla.
2.Piirretään kuvio foliopuolelle piirilevytussilla. Syövytetään ja reiät porataan oikeaan kokoon.         3.Komponentien ladonta ja juottaminen. 4.Levy asennetaan paikalleen ja piuhoitetaan.
* * *
Back
* * *